Artık bloglar bölümündeki aile isimleri nin üzerine tıklandığında o ailenin köydeki evi görüntülenebilecek. Resmi olan ailelerden bu uygulamaya başladık. Bu nedenle ne kadar çok ev resmimiz olursa o kadar fazla aile için bu uygulamayı gerçekleştireceğiz.
Bir haber de artık mail alt yapımız tamamen hazır hale geldi isminiz@akoren.com mail adresini kullanmak bu başlığın içine adınızı soyadınızı ve kullanmak istediğiniz mail adresini yazın. Burada istenen mail adreslerini açacağım ve yine bu başlıktan size haber vereceğim. Mail adresleri google gmail altyapısını kullanır ve 2 gb kapasiteleri vardır.
Mail adresin açıldı Mustafa.
mail.akoren.com adresine girkullanıcı adına mustafatugralşifrene 123456 yazsenden şifreni değiştirmeni isteyecekGüle güle kullan :)
Mustafa Güle güle kullan.
Kerem selam, mail adreslerini açtım.
mail.akoren.com adresine girkullanıcı adına toruckerem veya diğer mail için torucyasemin yazşifre için 123456 yazşifreni değiştirmeni isteyecek değiştirip kullanabilirsin.
Ayhan senin mail de hazır :)
mail.akoren.com adresine girkullanıcı adına ayhanerdoganşifrene 123456 yazsenden şifreni değiştirmeni isteyecek ve kullanıma hazır olacak
abi bana bide huseyintugral@ olarak bitane yapabilirmisin
Mustafa yeni hesabını açtım. Zaten biliyorsun ama ben yinede yazayım :
mail.akoren.com adresine girkullanıcı adına huseyintugral yazşifre için 123456 yazşifreni değiştirmeni isteyecek değiştirip kullanabilirsin.
sağol abi ya=))
selam Gökhan..
maili kullanmaya başladım tekrar teşekkürler...
Ferhat yeni hesabını açtım fakat biliyorsundur türkçe karakterleri mail adresinde kullanamıyoruz.Bu yüzden mail adresin ferhatgokosmanoglu@akoren.com şeklinde açıldı.
mail.akoren.com adresine girkullanıcı adına ferhatgokosmanoglu yazşifre için 123456 yazşifreni değiştirmeni isteyecek değiştirip kullanabilirsin.